Binnen 3 week opgeleverd

Badkamers

Badkamer montage

Wij zijn specialisten op het gebied van het Plaatsen van badkamers. Dit kunnen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn. Het proces van een badkamer uitzoeken en laten plaatsen gaat niet over één nacht ijs. Voor ons is het dagelijks werk. U doet dit gemiddeld éénmaal per 15 jaar. Hiervan zijn wij ons bewust.

Wij geven u daarom advies op maat. Hierbij komen we uw huidige badkamer bekijken, opmeten, en kijken we of we uw wensen in de ruimte kunnen verwezenlijken. U krijgt een offerte en na akkoord kunnen we uw droombadkamer gaan plaatsen of renoveren.

Het maken van een badkamer is een proces met verschillende fases.

  • Sloopfase
  • Ruwbouwfase (installatiewerk, timmerwerk en stukadoren)
  • Tegelfase (tegelen en kitten)
  • Afmonteerfase (Alle meubels en sanitair ophangen en aansluiten)

Onze filosofie is dat 1 persoon niet even goed kan zijn in alles. Daarom hebben wij voor elke fase specialisten in plaats van allrounders. Vakmensen die hun vakmanschap keer op keer bewezen hebben. Wij gaan voor een maximaal resultaat.

Wij garanderen dat een badkamer binnen 3 weken wordt opgeleverd. Ook eventuele noodvoorzieningen zoals een mobiel toilet of mobiele douche zijn mogelijk. U hoeft dus niet speciaal naar de sportschool of de buren.

badkamer-montage-de-servicezaak
Ons vakmanschap

Betrouwbaar werken

Een badkamer is een omgeving waar u dagelijks komt. Dit hoort er dan ook strak uit te zien. Kwaliteit bouw materiaal word dan ook altijd gebruikt. Wij hanteren een Montage garantie van 5 jaar op onze werkzaamheden. Uitgezonderd voor kit en voegwerken. hiervoor krijgt u 2 jaar garantie.

Wastafelmeubel

Wij monteren uw badkamer!

Binnen 4 week al een nieuwe badkamer?